View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 7:36 am 
Offline
Joined: Mon Jul 24, 2006 9:51 pm
Posts: 107
Location: Mackay, Australia
[b]Below was my original post. Incase others have same trouble. I checked my logs and found it was a ram issue.... Looks like 256meg of ram wasnt enough for the installer. I put in a spare 1gb ram stick and now everything is working.[/b]


Hi,

Was all excited, got the ok to do a fresh install of R6 from the wife.

I didnt get far. I have downloaded the iso from mysettopbox burned it at 4 speed. When i install i get to the "Host Settings" screen where it lets me for a second start to chose which type of install I want but then freezes. The keyboard totally stops working. Nums lock or caps lock doesnt make the keyboard lights go. I have left it for a while but it totaly locks up.... cant even eject the disc.

I have a P4 2.66ghz machine with 256meg ram. I have a dvico pci plus card and a tinytwin usb tuners. 320gb ide hardrive.

Anyone know what im doing wrong?
I thoughts id solved this but it was just a fluke when i took out the usb. I get stuck at the same place.... At the host settings screen if i dont quick smart click finish it gets stuck there otherwise it goes to a blue screen and gets stuck there.

Please help


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu