View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Thu Feb 25, 2010 7:16 am 
Offline
Joined: Mon Jul 24, 2006 9:51 pm
Posts: 107
Location: Mackay, Australia
Hi,

I just purchased a Dinovo Edge bluetooth keyboard. Am having no end of troubles.

im running r6

First i plugged in the dongle and went in and ran
pacman -S bluez

this produced errors saying that the file was not on Knoppmyth.net....
I did read a thread that these were down for a while.

No worries i just installed the bluez package myself. from the site.(hopefully i did this ok)

Now i can say /etc/rc.d/bluetooth start and it says bluetooth yada yada Done in bold blue. So that worked.

but when i run hcitool scan it says device not found.

hcitool dev just produces an empty line.

i run lsusb and i can see my logitech dongle listed there.
i look at dmesg and i see that my Logitech BT usb is listed.

Is there a step im missing.

Should i just wait till the pacman -S bluez is back working?


Last edited by Digriz77 on Fri Feb 26, 2010 8:48 am, edited 1 time in total.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 8:47 am 
Offline
Joined: Mon Jul 24, 2006 9:51 pm
Posts: 107
Location: Mackay, Australia
SOLVED

Was my usb ports on the front of my computer they were not working. I plugged it in the back did a dmesg and there was the edge worked straight away.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu