View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject: Picture/delayed sound
PostPosted: Wed May 17, 2006 8:08 pm 
Offline
Joined: Tue Mar 21, 2006 7:59 am
Posts: 12
Location: Florida
I've gotten R5B7 sorta working:

Philips DSX5353E sat box =>S-video +
Secondary Audio => Hauppauge 150 (non-msc) =>PC* => (ancient)TV

results in video but no audio. BUT, not surprisingly, running the Secondary Audio to the TV adds the sound, of course in real time. Therefore, audio is available from sat box.

*PC: FE/BE= (cpu)Sempron 3000+
(ram)512MB
(gfx) Asus 5200
(mobo) K8NHA Grand
(hd) 200GB WD

Followed Section 7.2 "Installing and using MythTV" but no success. Checked /var/log files but nothing related to sound that I could determine.
Set the input to "Internal" with no results; set the input to PCM with no results. Can't hear CD either.

What else can I do?


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu