View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Thu Jan 19, 2017 1:38 pm 
Offline
Joined: Thu Jan 19, 2017 1:16 pm
Posts: 1
:?: I am a long time MythTV user, new to LinHES. I installed a fresh R8.4.2 Myth backend server. Worked great, easiest time I had with any distro, thank you! I am now installing a frontend only and it never gets me to the MythTV frontend after the reboot & removal of the dvd. It starts, boots, and shows connection to the backend on the splash screen. Then the hard drive led stays constant on and it runs for 30 minutes with no change. FYI: I am able to boot and start mythfrontend from the DVD.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 19, 2017 6:54 pm 
Offline
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm
Posts: 966
Location: SC
Check the logs (/var/log/DATE/HOSTNAME_mythfrontend.log) or open and xterm (Alt+X) and type mythfrontend and see if there is an error.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu