View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Mon Jan 24, 2005 8:46 pm 
Offline
Joined: Thu Feb 12, 2004 2:54 pm
Posts: 392
Location: Beaumont, CA
I ordered an 3000 card to get into HDTV (to a monitor for now). I have a couple more HDTV questions. From what I see I will only be able to get HDTV from OTA sources. I have Dish Network and they broadcast a couple of HDTV channels in my package.
1. I dont have a Dish Network HDTV tuner, so I am pretty sure that the signal that comes out of it is converted to analog, and thus connecting that tuner to my 3000 card will not display the HDTV signal?

2. If I do get a Dish Network HDTV tuner and run it's output to the 3000 card would that get me the HDTV signal into my knoppmyth box? If this won't work, is it possible that it could in the near future? I would think that the card doesn't know whether the signal is coming from an antena or a cable...

I don't watch OTA (local channels) too much, but want to atleast get a card before they Broadcast Flag deadline.

Thanks in advance

_________________
ASUS A7N266 Micro-ATX Motherboard
Athlon 2200 processor
512K Kingston PC2100 Memory
MicroAtx Case
2 PVR250's w/remote
eVGA e-GeForce mx4000 (64 Ram with Tv/Out (Svideo))
Lite-on DVD cd-rw combo
120 GB Western Digital


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 24, 2005 9:25 pm 
Offline
Joined: Fri May 21, 2004 11:55 pm
Posts: 1206
Location: Silicon Valley, CA
The pcHDTV card will never, under any circumstances, record an HD program from your Dish receiver. The satellite HDTV broadcasts are done in an entirely different manner and the pcHDTV card is not compatible with it (nor is any other HDTV card). I would suggest you try an antenna and enjoy some fine HDTV programming over the air!

_________________
Do you code to live, or live to code?
Search LinHES forum through Google


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:07 pm 
Offline
Joined: Thu Feb 12, 2004 2:54 pm
Posts: 392
Location: Beaumont, CA
Thanks, That is what I figured, just clearing things up..

_________________
ASUS A7N266 Micro-ATX Motherboard
Athlon 2200 processor
512K Kingston PC2100 Memory
MicroAtx Case
2 PVR250's w/remote
eVGA e-GeForce mx4000 (64 Ram with Tv/Out (Svideo))
Lite-on DVD cd-rw combo
120 GB Western Digital


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:41 pm 
Offline
Joined: Mon Oct 06, 2003 10:38 am
Posts: 4978
Location: Nashville, TN
Oh and just a quick note I saw your computer specs in your signature. That's not going to cut it for hdtv.

_________________
Have a question search the forum and have a look at the KnoppMythWiki.

Xsecrets


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu