View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sun Jun 06, 2010 9:31 am 
Offline
Joined: Thu Mar 16, 2006 10:46 pm
Posts: 17
I just installed 6.02 and one of the problems that I noticed is that I can't generate thumbnails for my video files in /myth/video. When I click on the menu item to generate thumbnails, it doesn't actually generate them. I notice a message appearing on the console about not being able to find totem-video-thumbnailer in the path. How do I resolve this?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 08, 2010 9:42 pm 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1294
Location: Orlando FL
I don't have thumbnails either I would like to know what's configured wrong?

_________________
My System


Top
 Profile  
 
 Post subject: No thumbnails
PostPosted: Wed Jun 09, 2010 8:26 pm 
Offline
Joined: Wed Jun 10, 2009 8:39 pm
Posts: 118
I had a problem with thumbnails that was solved by following Cecil's suggestion at http://knoppmyth.net/phpBB2/viewtopic.php?t=20894&highlight=

_________________
* Asus M3N78-EM, AMD 5050e, Nvidia 8300 IGP, QNAP TS-439 Pro II, Linhes 7.4


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 10, 2010 7:49 pm 
Offline
Joined: Thu Mar 16, 2006 10:46 pm
Posts: 17
That worked! Thanks guys.

Code:
sed -i "s/No Cover//g" /usr/LH/bin/shootscreens.sh


:D


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu