View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 9:44 am 
Offline
Joined: Sun Jul 24, 2005 4:16 pm
Posts: 502
Location: Ft. Worth TX
I got the CD burned and booted up..

It stalls at 'larch5 login'
after 'installing 173 nvidia drivers'

Any ideas on what to tell the login ?

Edit: 'Special Hardware: Force Vesa driver' gets you to the blue 'Thanks for choosing LinHes' screen, but keyboard and mouse are inop, can't proceed out of that screen.

root' at login (with no password gets ya root...
dir: 'LinHES-install.sh
sh LinHES-install.sh

: xset: unable to open display ""
: xset: unable to open display ""
: xhost: unable to open display ""

Mythvantage: error while loading shared libraries: libGL.so.1: cannot open
shared object file: No such file or directory

dd' d to a thumbdrive as 'larch8'..
get 'grub loading'
'error 21'

New Edit:

Tried install CD on a different (8189) IBM [3.2gz P4]
It booted and installed automatically with no issues
[beyond the Streamzap didn't come up working automatically, I'm working on that...]

Live TV picture is great, recordings are pending, test distro is stripped: ie: no mythweb, webmin, weather.

It crashed (froze) before the recordings were scheduled, rebooted, try it again.

Playback, with three HD recordings going, from three different PC cards, is great !
The recordings are great !

The IBM it didn't want to run on is an 8185, [also a 3.2gz P4]
(??)

New, New Edit: 1/17/11

7.00.01 doing yeoman service as a video recorder, numerous recordings & playbacks OK.

One instance of front end hang up watching live TV, happened on switching across an 'on hour' time boundary between shows (on same channel).


Last edited by snaproll on Mon Jan 17, 2011 12:09 pm, edited 7 times in total.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 4:58 pm 
Offline
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:50 pm
Posts: 1013
Location: Los Angeles
Please post issues to the bug tracker. The forum is not the best place to get dev's attention. :)

_________________
Mike
My Hardware Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 5:17 pm 
Offline
Joined: Sun Jul 24, 2005 4:16 pm
Posts: 502
Location: Ft. Worth TX
How to: open a bug in that ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 6:35 pm 
Offline
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:50 pm
Posts: 1013
Location: Los Angeles
Sorry.... http://linhes.org/bugs/projects/linhes and select New Issue from the menu on the left. You will need to register or login first. Thanks for helping out.

_________________
Mike
My Hardware Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 6:53 pm 
Offline
Joined: Sun Jul 24, 2005 4:16 pm
Posts: 502
Location: Ft. Worth TX
Thanks I registered with redmine... couldn't get in... :oops:

Fixed it...

Done.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu