View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Fri Dec 03, 2010 3:13 pm 
Offline
Joined: Wed May 12, 2004 1:13 am
Posts: 82
Location: Germany
Hey Guys,

does anyone have an idea how to get the Terratec Cinergy t² USB DVB-T Card to work in LinHES 6.03?

The Channel Scan doesn't find any channels. It gets everywhere timeouts.

But in Ubuntu it works out of the box.

any ideas?

_________________
LinHES R6 on:
MSI K8T Neo2-F & Athlon-64 3200 - 4096 MB RAM
GeForce 8600GT
Mystique CaBiX-C2, PVR-350, PVR-250, Terratec CinergyT² & DBOX2


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 05, 2010 12:12 am 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1288
Location: Orlando FL
try increasing the timeout time. My card required a longer timeout length. It's in the setup menu in the card section there is a button I think labeled recording settings. Hope that helps.

_________________
My System


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 05, 2010 12:23 pm 
Offline
Joined: Wed May 12, 2004 1:13 am
Posts: 82
Location: Germany
I doubled that already. :(
I can see the signal going up and down on some channels but it keeps saying "no lock" and skipps all channels with a signal timeout.

Does anyone use this card?
In Kaffeine it works out of the box when i select the right transponder area for me.

_________________
LinHES R6 on:
MSI K8T Neo2-F & Athlon-64 3200 - 4096 MB RAM
GeForce 8600GT
Mystique CaBiX-C2, PVR-350, PVR-250, Terratec CinergyT² & DBOX2


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 05, 2010 12:38 pm 
Offline
Joined: Wed May 12, 2004 1:13 am
Posts: 82
Location: Germany
The import of an existing channels.conf still seems to be out of order. :(

_________________
LinHES R6 on:
MSI K8T Neo2-F & Athlon-64 3200 - 4096 MB RAM
GeForce 8600GT
Mystique CaBiX-C2, PVR-350, PVR-250, Terratec CinergyT² & DBOX2


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 12, 2010 4:55 am 
Offline
Joined: Wed May 12, 2004 1:13 am
Posts: 82
Location: Germany
now I got the import to work:

I used the scanaid tool from Johannes Bauer as explained here but in Garmen.

With that tool I created a Scanning Table that got fed into the scan tool.
Than I used the command
Code:
scan -a 1 Scanlist.txt > channels.conf
to create a channels.conf with by local providers.

That worked, and after importing that file into the channel scanner of mythtv it really found channels in Mythtv - wohhhaaa!!!

BUT - now i can't switch to the new input, it stays black or crashes the frontend when I change to DVB-T input.

Any ideas?

And still the question - Doesn't anyone use these Terratec Cinergy² DVB-T USB Box in Mythtv here? I bought some time ago this one because it works out of the box in kaffeine - there is no installation needed... :(

_________________
LinHES R6 on:
MSI K8T Neo2-F & Athlon-64 3200 - 4096 MB RAM
GeForce 8600GT
Mystique CaBiX-C2, PVR-350, PVR-250, Terratec CinergyT² & DBOX2


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 20, 2010 4:25 am 
Offline
Joined: Wed May 12, 2004 1:13 am
Posts: 82
Location: Germany
Again the question
Does anyone use The Terratec Cinergy T² DVB-T Card in MythTV?

_________________
LinHES R6 on:
MSI K8T Neo2-F & Athlon-64 3200 - 4096 MB RAM
GeForce 8600GT
Mystique CaBiX-C2, PVR-350, PVR-250, Terratec CinergyT² & DBOX2


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu