View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 93 posts ] 
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 15, 2009 11:04 pm 
Offline
Joined: Tue Jul 12, 2005 8:01 am
Posts: 670
Location: Salem, MA
I fixed the EULA popup issue. There's a line in the .huludesktop file that says: eula_version = 0. It needs to be set to 1. My .huludesktop file was owned by root, I think that's why it wasn't updating...

_________________
LinHES 8.3, 1 BE, 3 FE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 1:26 pm 
Offline
Joined: Thu Dec 07, 2006 10:25 am
Posts: 109
Location: Elgin, Illinois
I installed the update today also, and it seems that it works a bit better with the remote. Has anyone else notived this, or am I imagining it?

For people looking to upgrade, grab the Ubuntu .deb file and use
Code:
deb2targz huludesktop_i386.deb
to convert it, then install it with;
Code:
sudo tar xzvf huludesktop_i386.tar.gz -C /

Since there are questions about distrubiting it, can the installer just use wget to grab the file from Hulu? Debain does that to get Flash and MS fonts from their corporate servers.

_________________
The Atomic Ant.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 2:30 pm 
Offline
Joined: Tue Jul 12, 2005 8:01 am
Posts: 670
Location: Salem, MA
You can read the change notes at /usr/share/doc/huludesktop/changelog.Debian.gz <- you have to gzip -d it. It's just a text file, I'm not sure why it's gzipped...

Anyway, here's the updates: (I don't see any notes about improved remote performance)
Quote:
huludesktop (0.9.4-1) stable; urgency=low

* Added ability to specify a script to be run when Hulu Desktop
wants to suppress (and resume) your screensaver

-- Nick <nick@chewbuntu> Tue, 13 Oct 2009 15:15:46 -0700

huludesktop (0.9.3-1) stable; urgency=low

* Bugfixes

-- Nick <nick@hulu.com> Fri, 09 Oct 2009 11:37:41 -0700

huludesktop (0.9.2-1) stable; urgency=low

* Added LICENSE, README
* External test release

-- Nick <nick@hulu.com> Tue, 06 Oct 2009 16:18:39 -0700

huludesktop (0.9.1-1) stable; urgency=low

* Internal update, bugfixes
* Added EULA

-- Nick <nick@hulu.com> Mon, 05 Oct 2009 11:19:06 -0700

huludesktop (0.9.0-1) unstable; urgency=low

* Initial test release

-- Eden Li <eden@hulu.com> Wed, 24 Jun 2009 14:20:57 -0700

_________________
LinHES 8.3, 1 BE, 3 FE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 11:12 pm 
Offline
Site Admin
Joined: Fri Sep 19, 2003 6:37 pm
Posts: 2657
Location: Whittier, Ca
Nice. I was wondering about the screensaver. For those using "stable", the repos are in sync. So, you can use the install_hulu.sh script to install hulu.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 11:55 pm 
Offline
Site Admin
Joined: Fri Sep 19, 2003 6:37 pm
Posts: 2657
Location: Whittier, Ca
Code:
[screensaver]
suspend_script = /usr/bin/xscreensaver-command -deactivate
resume_script = /usr/bin/xscreensaver-command -activate
That should disable xscreensaver. I've updated install_hulu.sh to take care of this. However, if you have a /home/mythtv/.huludesktop, it won't overwrite it... Just remove it, place the new .deb in /tmp and
Code:
sudo install_hulu.sh


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 9:40 pm 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1241
Location: Orlando FL
Hulu keeps bugging me to update the player what is the best way to do that?

_________________
My System


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 20, 2009 8:21 pm 
Offline
Joined: Thu Dec 07, 2006 10:25 am
Posts: 109
Location: Elgin, Illinois
mattbatt wrote:
Hulu keeps bugging me to update the player what is the best way to do that?
Download the updated .deb to /tmp and run "sudo install_hulu.sh"

_________________
The Atomic Ant.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 28, 2009 8:35 pm 
Offline
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:04 pm
Posts: 905
Location: LA, CA
This worked for me. From /tmp as root.

wget http://download.hulu.com/huludesktop_i386.deb

mv /home/mythtv/.huludesktop /home/mythtv/.huludesktop.old

install_hulu.sh


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 8:44 am 
Offline
Joined: Wed Feb 08, 2006 6:13 pm
Posts: 480
Location: IN
I upgraded to R6 last night and installed Hulu Desktop. It is recognizing the remote but I'm finding that using the remote is almost useless.

The arrow buttons do work but often register twice. The "select" and "menu" buttons both appear to have the same effect when pressed in which they bring up a menu but only so long as the button is held down. As soon as I release the button the menu disappears and playback resumes. I tried holding down the menu button while simultaneously pressing arrow keys but no such luck with that (I don't believe the remote can send multiple commands at once). Basically the "select" and "menu" buttons work as momentary switches instead of toggle switches. Does anyone have this issue?

Also, has anyone figured out a method to close Hulu Desktop with the remote? There really isn't much point to having the remote functionality in Hulu Desktop if you have to run for the mouse to close it.

Martian

_________________
ABIT NF-M2 nView | Athlon 64 X2 3800+ | 2GB DDR2 800 | HDHomerun | GeForce 6150 (onboard) | WD 640 GB SATA HD | DVD-RW (sata) | StreamZap IR receiver with Logitech Harmony remote

Vizio 37" LCD HDTV (1080p)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 4:50 pm 
Offline
Joined: Sat Apr 24, 2004 9:43 pm
Posts: 11
My remote works fine in Hulu, although the response is slow, and every once in a while it stops responding for a few seconds, and then "catches up" with multiple button pushes. As long as you don't try to move too fast through the menus, it is ok.

For me, the Select button pauses playback and brings up the side menu(left side). The bottom item is exit Hulu.
The Menu (M key) button toggles the video to the upper left corner, and accesses the menu for choosing other shows, searches etc..

BTW: For me with an Athlon XP 2200 (1.8ghz), the playback is a little choppy on medium quality. I know the Hulu Labs website claims 2ghz core 2 duo for requirements for the Linux desktop, but what have others had good luck with? Or is there another trick to getting better quality. ( Network speed is plenty fast).

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 5:16 pm 
Offline
Joined: Tue Jul 12, 2005 8:01 am
Posts: 670
Location: Salem, MA
@mapemera from what I've read the quality limitations are that this whole thing is built on Flash. So I guess we just have to hope that Adobe makes a less system hogging version of Flash for Linux, or at least includes video card support...

_________________
LinHES 8.3, 1 BE, 3 FE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 5:23 pm 
Offline
Joined: Sat Apr 24, 2004 9:43 pm
Posts: 11
That's what I was afraid of. I guess it's probably time to upgrade anyway. If I can get Hulu to run smoothly, we can drop cable. That cost savings would actually pay for the upgrades, now that I think about it. If I can only get the wife to see it that way....


Top
 Profile  
 
 Post subject: New Version 0.9.6
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 6:45 pm 
Offline
Joined: Wed Feb 08, 2006 6:13 pm
Posts: 480
Location: IN
Version 0.9.6 is now available.

I downloaded to /tmp and ran install_hulu.sh

I still need to figure out why my remote isn't playing nice.

Martian

_________________
ABIT NF-M2 nView | Athlon 64 X2 3800+ | 2GB DDR2 800 | HDHomerun | GeForce 6150 (onboard) | WD 640 GB SATA HD | DVD-RW (sata) | StreamZap IR receiver with Logitech Harmony remote

Vizio 37" LCD HDTV (1080p)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 7:53 pm 
Offline
Joined: Tue Jul 12, 2005 8:01 am
Posts: 670
Location: Salem, MA
Does install_hulu.sh no longer write over an existing remote configuration in /home/mythtv/.huludesktop? That happened to me with the first upgrade...

_________________
LinHES 8.3, 1 BE, 3 FE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 7:54 pm 
Offline
Joined: Tue Jul 12, 2005 8:01 am
Posts: 670
Location: Salem, MA
And can someone post the contents of /usr/share/doc/huludesktop/changelog.Debian.gz for 0.9.6? I dont' know why they don't make the changelog available online somewhere...

_________________
LinHES 8.3, 1 BE, 3 FE


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 93 posts ] 
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu